Jane & Robin, bröllopsfotograf (Stockholn, Skåne, världen!)

Vårt bröllop, 21 juli 2012. Foto: Anders Bursjöö

Jane & Robin. Robin & Jane. Haglund.

Vi är ett husband & wife-team och vi älskar att fotografera bröllop tillsammans. Vi känner varandra utantill och innantill. Vi täcker upp för varandra. Ser det som händer ur olika perspektiv. Dessutom är det fantastiskt roligt att arbeta tillsammans!

Att vi själva har gift oss nyligen innebär inte att vi vet precis allt om hur ni känner eller tänker, men vi har i alla fall förståelse för en del av det ni kanske går igenom och funderar över.

Vårt mål är att ha roligt tillsammans när vi jobbar, både med varandra och med våra kunder. Vi tror att man gör ett bättre jobb när man har kul. Win-win!

Jane (&) Haglund Photography är medlem i Svenska Fotografers Förbund (SFF) och i Bröllopsfotografer.com. Jane var även en av Essence Vitaes fotografer innan det lades ner.

Vi är bosatta på Värmdö utanför Stockholm. Robin är född och uppväxt i Stockholm och Jane kommer ursprungligen från Österlen i Skåne, där vindarna aldrig vilar. Där vi har vårt andra hem. Sommaren 2012 gifte vi oss på Österlen. Vi vet hur viktig den dagen var för oss och vi vet hur viktig er bröllopsdag kommer att vara för er.

Söker ni bröllopsfotograf? Vi tar gärna uppdrag över hela Sverige. Och världen för den delen!

Bilder är ett sätt att frysa tiden. Bilder hjälper till att återuppleva och känna samma känslor igen.

Why a butterfly?

BF-badge-vit-200x200

F a c e b o o k
K ä r l e k
F l i c k r
M e d l e m   i
UA-33233199-1