Priser & kärleksord

Ett bröllop är så mycket mer än ett vackert porträtt att hänga på väggen. En bröllopsdag är varsamt planerad under lång tid och fylld med stora och små ögonblick. Ögonblick som är värda att minnas, ögonblick som är värda att fångas, ögonblick som är värda att återupplevas.

Klänningen som du letade efter i månader har sett bättre dagar efter en härlig festnatt. Bordsdekorationerna och festprogrammen som ni slet med i panik dagarna innan bröllopet är i bästa fall ihopsamlade i en bröllopslåda som kanske åkt upp på vinden. Frisyren och sminket lade du timmar på innan du ens visste om du ville ha uppsatt eller utsläppt, men nu är sminket avtvättat och håret utborstat. Skorna som du åkte land och rike runt för att hitta kan du möjligtvis använda igen. Det eviga lokalletandet – tänk att det blev så bra till slut, men nu är ni hemma i vardagen. Alla talen och spexen från nära och kära ligger som diffusa och varma minnen. Du har helt missat hur svärfar torkade glädjetårar under vigseln. Ringen glimmar på ditt finger. På näthinnan har du bilden av din nyblivne äkta hälft – stilig och stolt som aldrig förr – men hur länge stannar den kvar där?

Vad är det värt att återuppleva och minnas alla ögonblicken och känslorna? Vad är det värt att ha bilder att återkomma till och hjälpa minnet på traven, år efter år?

Det är magiskt, som magi. Trolleri. De har lyckats återberätta hela bröllopet genom denna bildserie och får en att gå tillbaka och uppleva drömmen på nytt. Som en saga. Vår saga. Lyckokänslorna är oändliga. ♥

Bildberättande ligger oss varmast om hjärtat – det är just det vi älskar med fotografering. Att fånga och binda ihop små och stora ögonblick till en helhet och en historia. Er historia. Ett bröllop är så mycket mer än ett vackert porträtt. Ett bröllop är mer än ett bröllopsfoto. Ett bröllop är en unik heldagsupplevelse.

Högsta vinsten.
Vi har inte bara vunnit högsta vinsten i kärlek.
Vi vann även högsta vinsten i att få äran att bli fotade av de proffsigaste och varmaste fotograferna någonsin.

Det går inte i ord att beskriva den tacksamhet och värme vi känner för Jane & Robin.
De har lyckats med något jag trodde var omöjligt.
Att kunna gå tillbaka i tiden och få uppleva den finaste dagen i ens liv på nytt.
Magi.

VAD ÄR DET VÄRT FÖR DIG?

Vi tar endast på oss ett begränsat antal bröllop under varje säsong, för att vi vill kunna ge allt där och då. Om ni känner att vi har samma vision och känsla för bröllopsfotografering och vill ha mer information om våra priser och paket – kontakta oss vi kontaktformuläret och berätta om er själva, ert planerade bröllop och om era drömmar.

Vi reser gärna med er i tid & rum – destinationsbröllop ligger oss varmt om hjärtat!

F a c e b o o k
K ä r l e k
F l i c k r
M e d l e m   i
UA-33233199-1