En stor dag – A big day

(In English below the image.)

Det har varit ett händelserikt år för oss och det var längesedan bloggen uppdaterades. Vi har haft mycket att göra och leverans till våra kunder kommer alltid att gå före vår egen marknadsföring (ni kan dock alltid slå en kik i vårt kundgalleri, för att se våra senast levererade uppdrag). Men idag gör vi ett undantag, för det är en stor stund för oss, som vi gärna vill dela med oss av.

För drygt fem år sedan fotograferade Jane sitt första riktiga bröllop. Mycket vatten har runnit under broarna sedan dess och numera är vi ju två om det mesta som rör företaget. Ända sedan det där första bröllopet 2009, har det dock funnits en hemlig dröm om att en gång bli en del av brollopsfotografer.comSveriges bästa bröllopsfotografer. Nu är vi där. Och vi är så in i vassen stolta och glada över det!

Det har varit en lång väg, men tillsammans med våra fantastiska kunder genom åren, har vi nått dit. Vi har gjort det tillsammans. Tack!!

Vi illustrerar firandet med en favoritbild från det senaste bröllopet vi gjort klart, Carolines & Eriks. Förberedelserna är en av favoritstunderna under bröllopsdagen, tycker vi. Det är så mycket förväntan och spänning i luften. Och så mycket kärlek, på alla sätt. Att brudparet älskar varandra är ju hela anledningen till att de gifter sig, men under förberedelserna får vi även ta del av kärleken mellan brud(ar)/brudgum(mar) och deras närmaste. En annan slags kärlek.

Nu avslutar vi säsongen 2014 och blickar förväntansfullt mot säsongen 2015. Hur kan vi hjälpa Er?
Jane (&) Haglund Photography, www.janehaglund.se

It has been a great year to us and it has happened a lot since our blog was updated. We always put delivery to our clients first, but if you’re interested in our most recent work you can always visit our client gallery. Today is a special day to us, however, that we would like to share with you.

Ever since Jane shot her first real wedding back in 2009, we’ve had a secret dream of one day being a part of brollopsfotografer.com – Sweden’s most talented wedding photographers. Today we are proud to let you know that we are.

It has been a long ride, together with our fantastic customers throughout the years. We’ve done it together. Thank you!!

TWEET!PIN IT!

your e-mail is never published or shared. required fields are marked * *

*

*

F a c e b o o k
K ä r l e k
F l i c k r
M e d l e m   i
UA-33233199-1