Fullt av kärlek?!

Det har redan blivit dags att tänka på kärleken 2012 och det är SÅ himla roligt att det redan trillar in allt fler bröllopsbokningar!!

Nytt för 2012 är att jag bara kommer att ta mig an bröllop max varannan vecka. Jag har varit kluven till beslutet att dra ner på antalet, för jag älskar bröllopsfotografering – det är verkligen speciellt och härligt. Det är speciellt och härligt att få vara en del av en så stor och glädjefylld händelse. Det är speciellt och härligt att få berätta en sådan historia. Men. Ett bröllop är så stort och viktigt, att det förtjänar den där extra tiden, den där extra kärleken, det där extra engagemanget, den där extra uppladdningen. Och för att kunna ge det där lilla extra, måste jag ge mig själv den tiden.

Jag har haft flera förfrågningar inför 2012 och fått tacka nej till bröllop med redan bokade datum, vilket givetvis känns både kul och tråkigt. Fullt av kärlek – kul att jag redan är bokad – men tråkigt att behöva tacka nej. I juni och juli finns det nu bara ett bokningsbart datum för respektive månad, nämligen den 2:e juni och den 28:e juli.

Med det sagt – det är inte för tidigt att boka bröllopsfotograf inför 2012. Om ni tycker om mitt sätt att berätta med bilder och är intresserade av att boka mig, skriv ett mail där ni berättar om er själva och om er stora kärleksdag! Jag ser fram emot att få veta mer om er, om era planer för ert bröllop och om era drömmar!

jane[at]janehaglund[.]se

TWEET!PIN IT!

your e-mail is never published or shared. required fields are marked * *

*

*

F a c e b o o k
K ä r l e k
F l i c k r
M e d l e m   i
UA-33233199-1