Musikhjälpen 2013

Vi tror på att hjälpas åt och är regelbundet med i välgörenhet i olika sammanhang. Den 9:e till 15:e december är det dags för P3:s Musikhjälpen och vi har fått möjlighet att bidra, vilket vi gärna vill göra.

Förra året handlade Musikhjälpen om ”Rätten till rent vatten” och i år är ämnet ”Kvinnors rätt att överleva en graviditet”. Varannan minut dör en kvinna i samband med graviditet eller förlossning.

Vi trycker de två konstverken nedan, Beginning och Hope, på canvas i 40×60 cm och donerar dem till Musikhjälpens auktion 2013. Konstverken signeras. Köp vacker konst för en god sak och sprid gärna ordet (och gilla Musikhjälpen på Facebook)! Hela beloppet går automatiskt från Tradera in på Musikhjälpens 90-konto och vi står alltså för kostnaderna för tryck, montering och frakt.

Bilderna är tagna med analog, äkta svartvit, film. De är tagna genom s.k. freelensing med ett omvänt vidvinkelobjektiv, för att skapa makro.

—IN ENGLISH—

Every other minute a woman dies due to a pregnancy or childbirth. The photographs below will be donated as printed canvases for a Swedish charity project called Musikhjälpen, and this year’s focus is “Women’s right to survive a pregnancy“. You can bid for Beginning and Hope.

Jane (&) Haglund Photography, www.janehaglund.se Jane (&) Haglund Photography, www.janehaglund.se

TWEET!PIN IT!

your e-mail is never published or shared. required fields are marked * *

*

*

F a c e b o o k
K ä r l e k
F l i c k r
M e d l e m   i
UA-33233199-1