Sofie & Martin

Jag kunde inte riktigt sätta fingret på vad, men det var något speciellt med Sofie. Något hos henne som fastnade. Något som berörde. Genom sin mysiga blogg, fick jag ganska snabbt en bild av Sofie. Jag gillade den där bilden och fastän vi nog är olika på många sätt också, kände jag igen mig i henne. Martin hade jag föreställt mig som charmig, men lite blyg och kanske till och med lite återhållsam.

Första gången vi träffades satt vi hos oss och fikade. Sofie var precis lika härlig som jag hade föreställt mig, trots att hon då beskrev sig själv som något av en bridezilla. Bilden av Martin som blyg och återhållsam visade sig vara direkt felaktig, men charmen och glimten i ögat gick inte att ta miste på. Och som jag gillade de båda!

I början av juli, blev jag och min fästman hembjudna på lunch i Trosa. Solen sken, de bjöd oss på världens godaste paj och vi rekade tillsammans fotoplatser inför deras bröllop. En sak är säker: Det kommer att bli MAGISKT! Lilla Tuva var också med, som för övrigt har ärvt Martins glimt i ögonen och möjligtvis även en gnutta bus.

Här är några bilder från vår dag tillsammans.

Nu är det tio dagar kvar och jag tror nästan att jag ser fram emot deras bröllop lika mycket som de själva.

TWEET!PIN IT!
  • Anna S - 28 juli, 2011 - 23:18

    Vilka fantastiska foton på fantastiska familjen Sofie, Martin & Tuva!!
    Jag ska också på bröllopet och jag längtar!!

    Kram AnnaReplyCancel

  • Ia - 26 augusti, 2011 - 22:19

    Så otroligt vackra bilder och blir nu så nyfiken på denna mysiga blogg som du talar om. Skulle du kunna tänka dig att dela med dig av den?ReplyCancel

your e-mail is never published or shared. required fields are marked * *

*

*

F a c e b o o k
K ä r l e k
F l i c k r
M e d l e m   i
UA-33233199-1