Vad är det värt för dig?

Ett bröllop är så mycket mer än ett vackert porträtt att hänga på väggen. En bröllopsdag är varsamt planerad under lång tid och fylld med stora och små ögonblick. Ögonblick som är värda att minnas, ögonblick som är värda att fångas, ögonblick som är värda att återupplevas.

Klänningen som du letade efter i månader har sett bättre dagar efter en härlig festnatt. Bordsdekorationerna och festprogrammen som ni slet med i panik dagarna innan bröllopet är i bästa fall ihopsamlade i en bröllopslåda som kanske åkt upp på vinden. Frisyren och sminket lade du timmar på innan du ens visste om du ville ha uppsatt eller utsläppt, men nu är sminket avtvättat och håret utborstat. Skorna som du åkte land och rike runt för att hitta kan du möjligtvis använda igen. Det eviga lokalletandet – tänk att det blev så bra till slut, men nu är ni hemma i vardagen. Alla talen och spexen från nära och kära ligger som diffusa och varma minnen. Du har helt missat hur svärfar torkade glädjetårar under vigseln. Ringen glimmar på ditt finger. På näthinnan har du bilden av din nyblivne äkta hälft – stilig och stolt som aldrig förr – men hur länge stannar den kvar där?

Vad är det värt att återuppleva och minnas alla ögonblicken och känslorna? Vad är det värt att ha bilder att återkomma till och hjälpa minnet på traven, år efter år?

Vilka känslor och minnen vill du ha i ditt bröllopsalbum?

Det är magiskt, som magi. Trolleri. Hon har lyckats återberätta hela bröllopet genom denna bildserie och får en att gå tillbaka och uppleva drömmen på nytt. Som en saga. Vår saga. Lyckokänslorna är oändliga. ♥

Ett bröllop är så mycket mer än ett vackert porträtt – varje bröllop har en unik historia som är värd att berättas, som är värd att minnas.

Högsta vinsten.
Vi har inte bara vunnit högsta vinsten i kärlek.
Vi vann även högsta vinsten i att få äran att bli fotade av den proffsigaste och varmaste fotografen någonsin.

Det går inte i ord att beskriva den tacksamhet och värme vi känner för Jane.
Hon har lyckats med något jag trodde var omöjligt.
Att kunna gå tillbaka i tiden och få uppleva den finaste dagen i ens liv på nytt.
Magi.

Vad är det värt för dig?Eftersom ni läser det här, tror jag att ni tycker att det är minnen som är värda att bevaras. Viktiga minnen. Men vem ska då berätta er historia? Mitt i särklass bästa råd: När ni väljer fotograf, gå på magkänslan. Det måste kännas bra i magen. Och valet går åt båda håll – även fotografen ska välja er. Det är som med vilken relation och kärlekshistoria som helst – någon kanske tar första steget, men ni väljer varandra för att det ska hålla och bli bra. Det är också anledningen till att jag vill träffa alla mina kunder innan vi bokar.

Bildstilen och berättarstilen ska passa era personligheter. En fotograf som har hittat rätt i sitt fotograferande har sin personliga stil, som man inte kan ändra på utan att det känns konstlat och fel. Bildstilen tillhör personligheten – be inte fotografen att den ska ändra den, för ni kommer att bli besvikna. Fotografen är den person den är och har den bildstil den har.

Kemin mellan er och fotografen ska finnas där – hon eller han kommer att finnas nära er under en av livets största dagar, det är viktigt att det känns bra!

Och. Det där sista, tyvärr ofta avgörande, priset. Men verkligheten är den att en duktig fotograf med erfarenhet, känsla, stil och säkerhet kostar pengar. Ni betalar för att kunna återuppleva känslorna ni hade på bröllopsdagen – en skicklig bröllopsfotograf har förmågan att fånga och konservera dem. Timpengen i effektiv fotograferingstid kan kännas hög, men ni betalar för tid och engagemang långt före och långt efter bröllopet – förberedelser, möten och redigering. Och rent krasst ligger priset på en bröllopsfotografering i samma härad som en resa – frågan är om ni vill åka på campingsemester i Sverige, till en liten härlig och personlig Grekisk ö eller på lyxkryssning i Karibien. Det ni inte vill är att få punka utan reservhjul på campingsemestern, ni vill inte hamna på ett fyllehotell på den grekiska ön och ni vill inte att lyxbåten kör in i ett korallrev. På bröllopsdagen får det inte bli fel, oavsett vad man föredrar för typ av fotograf. Och den stora skillnaden är att era foton från bröllopsdagen varar och finns kvar långt mycket längre än en resa.

Lycka till och varmt välkomna att höra av er om ni känner att vi är en perfect match!

TWEET!PIN IT!

your e-mail is never published or shared. required fields are marked * *

*

*

F a c e b o o k
K ä r l e k
F l i c k r
M e d l e m   i
UA-33233199-1