Viktig, mitt första bokomslag

Det känns stort. Och viktigt. En av mina bästa vänner, Terese Alvén, har skrivit en bok. En viktig bok om en lång resa. Jag blev väldigt rörd och glad när hon frågade mig om jag ville porträttera henne till omslaget. Det kändes också stort, väldigt stort. Ett hedersuppdrag, som hon valde att lägga i mina händer. Och visst är hon vacker, min vän?!

Viktig – från matmissbrukare till träningsförebild, av Terese Alvén.
Terese Alvén inspirerar varje vecka tusentals tjejer till ett hälsosamt liv genom sin populära träningsblogg “Spark i baken”. Men det har inte alltid varit så. Terese har haft en allvarlig ätstörning som var nära att kosta henne livet. I denna självbiografi visar hon upp delar av sig själv som många i hennes närmsta omgivning inte vet om. Läsarna får följa hennes resa från osäker tjej till anorektiker och patient på ätstörningsklinik, vidare till den förebild hon försöker vara idag. Terese gick igenom ett personligt helvete, men hon kom ut på andra sidan. Nuförtiden är hon stolt över den hon är.

Boken finns ännu inte att köpa, men den går att bevaka på Adlibris!

TWEET!PIN IT!
  • Terese Alvén, sparkibaken.se - 23 november, 2012 - 16:32

    Och jag är väldigt glad att du ville vara en del av min bokbebis. För jag älskar dina bilder och är väldigt nöjd över resultatet <3ReplyCancel

your e-mail is never published or shared. required fields are marked * *

*

*

F a c e b o o k
K ä r l e k
F l i c k r
M e d l e m   i
UA-33233199-1